Під суд піде директор КП з Люботина, який створив смітник

Иллюстративное фото: metronom.news

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно директора комунального підприємства з вивезення побутових відходів з м Люботин, обвинуваченого в тому, що він самовільно захопив ділянку в межах міста й організував там незаконне звалище.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

«Директор одного з комунальних підприємств, розташованих у м. Люботин, яке здійснює вивіз твердих побутових відходів, без наявності будь-яких правових підстав організував незаконний вивіз сміття на земельну ділянку, розташовану в межах міста площею майже 4 га. Він самовільно зайняв ділянку і засмітив її, спричинивши шкоду навколишньому середовищу на суму майже 400 тис. гривень», – йдеться у повідомленні.

Тепер заповзятливий директор може позбутися волі на п’ять років, а заодно і права на три роки обіймати відповідні посади.

Як повідомляв Харків Times, з липня поліція проводила у Харківському районі розслідування за фактом організації стихійного звалища на ділянці площею 3,8 га. Під підозрою в організації несанкціонованого смітника виявився 48-річний начальник комунального підприємства з м. Люботин.