Пильні харків’яни знову виявили закладницю

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліція затримала 42-річну підозрювану з 37 пакетиками зілля на вулиці Целіноградській. Про підозрілу громадянку розповіли місцеві мешканці.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

«Жителі вулиці Целіноградської подзвонили у поліцію та повідомили, що помічена ними підозріла жінка може бути причетна до поширення наркотиків», – йдеться у повідомленні.

Прибулі на місце патрульні й члени слідчо-оперативної групи районного управління поліції №3 відзначили, що жінка «помітно нервує». Виявилося, що не дарма – в неї виявилося при собі 37 пакетиків з наркотиками.

«Жінка зізналася, що збуває наркотики та показала місця, де встигла зробити закладки», – розповіли у поліції.

Вчора, 28 вересня, їй повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За ґратами вона може провести до 10 років. Наразі вирішується питання обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, два роки тому, 23 вересня 2019 року, аналогічно затримали закладчіцю в самому центрі Харкова – на вулиці Маршала Бажанова. Про жінку, яка «поводиться підозріло» до поліції зателефонував пильний харків’янин.