У Харківській області потяг збив пенсіонерку

Увечері вчора, 24 вересня, на залізничному переїзді біля селища Зідьки Чугуївського району Харківської області під колесами швидкого пасажирського потягу сполученням Лиман – Дніпро загинула 77-річна місцева мешканка.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Поліцейське розслідування попередньо встановило, що жінка похилого віку намагалася встигнути перейти залізничну колію перед поїздом. Машиніст застосував звукові та світлові сигнали, а також різке гальмування, але трагедії уникнути не вдалося. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Як повідомляв Харків Times, 23 вересня приблизно о 22:10 на станції «Новожаново» тепловоз № 8508, який рухався від ст. Основа до ст. Шпатовка, наїхав на невідомого чоловіка приблизно 50 років. Чоловік залишився живий, з травмою ноги його госпіталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги й тепер встановлюють особу потерпілого.

Увечері 15 вересня у Харкові під колесами вантажного потяга загинула 64-річна жінка. Вона лягла на рейки та не реагувала на сигнали, які подавав машиніст.