Поліцейські затримали збоченця, який в лісосмузі приставав до 12-річної дівчинки

Фото: hk.npu.gov.ua

12-річна дівчинка, яка йшла на зустріч з мамою, піддалася нападу збоченця. Інцидент стався 5 серпня, приблизно о 18:40 в лісосмузі, розташованій в Індустріальному районі Харкова.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

До дитини, яка йшла на автостанцію зустріти маму, підійшов дорослий чоловік і запропонував гроші за демонстрацію статевих органів. Коли дівчинка відмовилася, він почав загрожувати їй фізичною розправою. Перелякана дитина підняв крик, який почули співробітники поліції охорони молодші інспектори Ігор Гондаренко і Сергій Переверзєв, які патрулювали Московський проспект.

Поліцейські кинулися на крик, і в лісосмузі побачили дівчинку і  дорослого чоловіка, що стояв поруч з дитиною.

“Побачивши поліцейських, чоловік кинувся тікати в бік місцевого ринку. За кілька сотень метрів утікача наздогнали і затримали. При собі чоловік мав сумку, в якій знаходилась зброя під патрон типу «Флобера»”, – розповіли в поліції.

Після затримання збоченця інспектори викликали слідчо-оперативну групу, заспокоїли дитину і повідомили про подію її матері.

Відносно затриманого розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 КК (розбещення неповнолітніх). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Як повідомляв Харків Times, слідчі Харківського відділу поліції повідомили про підозру чоловікові, який скоїв розпусні дії стосовно 11-річної дівчинки. Підозрюваний просив дитину сфотографувати і зняти на відео свої статеві органи і відправити йому.

Харківський суд відправив у СІЗО чоловіка, який розбещував 11-річну дівчинку.