39-річний чоловік під виглядом підлітка розбещував в Інтернеті 11-річну дівчинку

Случайное фото из интернета

Слідчі Харківського відділу поліції повідомили про підозру чоловікові, який скоїв розпусні дії стосовно 11-річної дівчинки. Слідчі довели причетність підозрюваного до семи епізодів злочинної діяльності.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

У поліцію про розпусні дії стосовно 11-річної дівчинки 8 липня цього року повідомила мама постраждалої, мешканка селища Бабаї. Вона розповіла, що невідомий чоловік через Інтернет направляє її дочці повідомлення інтимного характеру. Правоохоронці встановили, що розпусником виявився 39-річний житель міста Житомира. Під час проведення обшуків за місцем проживання чоловіка поліцейські вилучили речові докази.

Під час досудового розслідування встановлено, що приблизно в липні 2019 року з метою розбещення малолітніх зловмисник зареєструвався в Інтернет-мережі та познайомився з 11-річною дівчинкою, представившись 13-річним підлітком. Чоловік за допомогою мобільного телефону і планшета спочатку посилав дитині повідомлення і вів з нею бесіди на сексуальні теми, а також вчив її статевим збоченням. Упевнившись, що дитина виконує кожну його вимогу, попросив сфотографувати і зняти на відео свої статеві органи і відправити йому. Чоловік майже щомісяця до травня 2020 року виходив на зв’язок з дівчинкою і просив відтворювати сексуальні акти, а фотографії відправляти йому.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Харківського відділу поліції Андрій Дмітрієв, в даний час чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК (розбещення неповнолітніх) та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Максимальне покарання за санкцією статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, жителя Салтівки судитимуть за викрадення і зґвалтування 15-річної сусідки.