Конфлікт у харківському кінотеатрі – покарані обидві сторони

Кадр из фильма "Дети кукурузы"

Несподівано завершився конфлікт між 35-річним харків’янином і шістьма 11-12-річними дітьми, що трапився ще 18 липня у кінотеатрі в ТЦ на Пушкінській. До відповідальності притягнуто обидві сторони.

Про це Харків Times повідомили сьогодні у прес-службі Нацполіціі області.

За відомостями правоохоронців, під час кіносеансу шестеро дітей 11-12 років, які перебували в кіно без дорослих, «поводили себе гучно, стукали по кріслам та штовхали один одного». І при цьому не реагували на зауваження інших глядачів й адміністрації закладу. Одному з відвідувачів дітки у відповідь на зауваження почали штовхати крісло. Чоловік не витримав і «вдарив по нозі 11-річну дівчинку та кинув шльопок в її сторону», як повідомляють у поліції.

Поліція встановила особу дратівливого глядача – ним виявився 35-річний харків’янин. На нього складено адміністративний протокол за ст. 137 КУпАП (дрібне хуліганство).

Не залишаться безкарними й не в міру жартівливі дітки, щоправда, протоколи за ч. 1 ст. 184 КУпАП (неналежне виконання батьківських обов’язків) виписані їхнім батькам, їм і доведеться заплатити штраф за поведінку нащадків.

Як повідомляв Харків Times, у червні 16-річний мешканець Харкова Олександр Тараник жорстоко бив дівчаток у мікрорайоні Нові Дома. Після того, як відео такого побиття потрапило до соцмереж, «героєм» зайнялася поліція. І він слізно каявся та просив вибачення, обіцяючи більше ніколи так не робити.