Війна в Україні: 14 порушень режиму припинення вогню, одного бійця поранено

За минулу добу, 24 червня, зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центру Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

Поблизу Новгородського ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру.

Неподалік Південного російсько-окупаційні війська двічі обстрілювали українських військових з мінометів 120-го калібру.

В районі селища Шуми окупанти застосовували 120-мм міномети.

Поблизу Мар’їнки ворожі війська двічі відкривали вогонь з 100-мм протитанкової гармати МТ-12 «Рапіра».

У напрямку Старогнатівки російські найманці здійснювали обстріли з станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Приазов’ї, неподалік від Водяного, ворог обстрілював військових Об’єднаних сил з автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.

Поблизу Невельського окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля Новотошківського — з мінометів 82-го калібру.

Під Красногорівкою збройні формування Російської Федерації обстрілювали наші позиції з мінометів 120-го калібру, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Неподалік від селища Піски російські найманці двічі обстрілювали українських захисників з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі населеного пункту Майорськ ворог здійснював дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

В результаті ворожого вогню один військовий отримав проникаючі осколкові поранення. Його доставили до лікувального закладу. Стан пораненого — середньої тяжкості.

Станом на 7:00 25 червня зафіксовано три порушення режиму припинення вогню.

В районі Водяного на Приазов’ї ворог обстріляв військових ОС зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів.

Неподалік від Золотого-4 російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а поблизу Авдіївки — з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Як повідомляв Харків Times, 23 червня в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 22 порушення режиму припинення вогню.