У вихідні в Харкові працюватимуть три центри масової вакцинації

Фото: ХОГА

До відкритого тиждень тому на Сумській центру масової вакцинації у ці вихідні приєднаються ще два нових.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської облдержадміністрації з посиланням на голову обладміністрації Айну Тимчук.

Причому, якщо перший прищеплювальний центр (на вул. Сумській, 56, у приміщенні банку «Восток») працюватиме 19 та 20 червня, то два нових — ще й 21 червня. Час роботи той самий — з 9:00 до 18:00.

Один з нових центрів вакцинації відкриється неподалік від Південного вокзалу за адресою: вул. Полтавський Шлях, 56/58 (метро «Південний вокзал», вхід до бізнес-центру з вулиці Полтавський шлях, вулиці Євгена Котляра та вулиці Благовіщенської).

Другий — біля станції метро «Наукова» — на вул. Шатілова Дача, 4.

За словами Айни Тимчук, в кожному з центрів буде працювати по три мобільні бригади медиків, вони робитимуть близько 300 щеплень на день. Вакцина та сама — CoronaVac.

Отримати щеплення можуть мешканці Харкова та області, які записалися до листа очікування у додатку чи через сайт «Дія» або через контакт-центр МОЗ.

Як повідомляв Харків Times, за даними Міністерства охорони здоров’я, в Харківській області станом на 8:00 17 червня виявили 148 121 випадок коронавірусної хвороби COVID-19, 96 – за минулу добу.

12 червня у приміщенні банку «Восток» (Сумська, 56) відкрили центр масової вакцинації.