ФК «Метал» зіграє під цією назвою останню гру

Фото: metalist.ua

Процедура перейменування футбольного клубу «Метал» у «Металіст» буде запущена 29 травня.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради з посиланням на секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.

За його словами, в суботу ФК «Метал» зіграє останній матч під цією назвою з ФК «Кривбас» (Кривий Ріг).

«Цьому передувала велика робота міської влади та Олександра Ярославського. Ми презентуюм емблему футбольного клубу «Металіст», і відбудеться повернення улюбленої народної команди. «Метал» вже вийшов у Першу лігу, і ми ставимо перед собою амбітні цілі — за один сезон пройти в Прем’єр-лігу, за наступний — грати в єврокубках, а далі — в Лізі чемпіонів», — повідомив Ігор Терехов.

Він запросив футбольних уболівальників, юних спортсменів, їх тренерів і батьків прийти на стадіон і підтримати команду. Крім самої гри, організатори обіцяють цікаву програму.

Матч «Метал» — «Кривбас» відбудеться на стадіоні «Металіст» 29 травня, початок о 17:00.

Як повідомляв Харків Times, в лютому секретар Харківської міської ради Ігор Терехов заявив про швидке відродження ФК «Металіст» за підтримки Олександра Ярославського. За словами чиновника, домовленості на цей рахунок вже досягнуті.

Депутати Харківської обласної ради домовилися про передачу частини стадіону «Металіст», що належить області, у власність міста. Питання про передачу у власність Харкова частини стадіону «Металіст», що знаходиться у спільній власності громад області, на своїй сесії 11 березня підняв голова облради Артур Товмасян. Депутати облради його підтримали.

На сесії 21 квітня депутати міськради прийняли рішення звернутися до Харківської обласної державної адміністрації з ініціативою-пропозицією про безкоштовну передачу з державної в комунальну власність майна ФК «Металіст».