Область бажає передати місту свою частку «Металіста»

Фото: metalist.ua

Депутати Харківської обласної ради домовилися про передачу частини стадіону «Металіст», що належить області, у власність міста.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської облради.

Питання про передачу у власність Харкова частини стадіону «Металіст», що знаходиться у спільній власності громад області, на сьогоднішній, 11 березня, сесії підняв голова облради Артур Товмасян.

«Всі ми знаємо про те, що секретар Харківської міської ради Ігор Терехов та бізнесмен Олександр Ярославський заявили про спільне бажання відродити футбольний клуб Металіст. Впевнений, що кожен з нас, як патріот Харкова та області, підтримує цю ініціативу. Бо всі ми пам’ятаємо ті часи, коли Металіст був гордістю Харкова і кожен містянин пишався тим, що один з найкращих футбольних клубів країни мав харківську прописку», – сказав Товмасян.

Він запропонував провести аудит всієї власності «Металіста», що знаходиться в управлінні області, після чого передати майно місту, «оскільки саме нинішнє керівництво міста в особі Ігоря Терехова взяло на себе зобов’язання разом з Олександром Ярославським відродити гордість міста та області футбольній клуб Металіст».

«Харків вартий великого футболу, тож зробимо для цього все, що від нас залежить!» – закликав депутатів голова.

Депутатський корпус підтримав Товмасяна.

Як повідомляв Харків Times, наприкінці лютого секретар Харківської міської ради Ігор Терехов заявив про відродження ФК «Металіст», яке станеться незабаром за підтримки бізнесмена Олександра Ярославського. За словами чиновника, певні домовленості про це вже досягнуті.