Терехов незадоволений пожежною безпекою у «Нікольському»

Фото: Харків Times

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов сьогодні, 25 травня, доручив рятувальникам провести низку заходів з пожежної безпеки у відкритому недавно ТРЦ «Нікольський».

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

На робочій нараді, яка пройшла сьогодні у міській раді, секретар міськради зазначив, що співробітники ДСНС у Харківській області повинні перевірити роботу гідрантів, пожежної сигналізації, засобів пожежогасіння, а також провести з персоналом ТРЦ навчання з приводу можливих шляхів евакуації. Крім того, він доручив перевірити роботу мереж КП «Харківводоканал».

«Від того, наскільки в торговому центрі дотримані всі заходи пожежної безпеки, залежать безпека і життя людей», — підкреслив Терехов.

Як повідомляв Харків Times, 21 травня у центрі Харкова відбулося відкриття торгово-розважального центра «Нікольський». Вже 22 травня, на другий день роботи комплексу, були евакуйовані глядачі з кінотеатру Multiplex, про причини не повідомлялося.

Ввечері 24 травня рятувальники ліквідували загоряння на лоджії в ТРЦ «Нікольський». Їм довелося евакуювати близько 200 відвідувачів.