Матч Україна – Бахрейн в Харкові організують за новими правилами для уболівальників

Фото: kharkivoda.gov.ua

У неділю, 23 травня збірна України з футболу зіграє в Харкові перший з трьох товариських матчів перед стартом Євро. Зустріч підопічних Андрія Шевченка з командою Бахрейна на стадіоні “Металіст” подивляться приблизно 20 тисяч уболівальників.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі обладміністрації.

Вхід на стадіон почнеться за 2 години до матчу, тобто о 19:00. Вболівальників просять прийти завчасно, щоб при вході на стадіон не створювати натовпу на входах.

Матч буде проходити з дотриманням карантинних норм.

  • При вході на стадіон буде здійснюватися температурний скринінг. Вболівальники з температурою більш ніж 37.2 не будуть допущені на стадіон.
  • Щоб потрапити на стадіон через турнікет, необхідно обов’язково вирізати квиток по контуру.
  • Необхідно мати при собі посвідчення особи державного зразка, яка є власником квитка: паспорт, закордонний паспорт, водійське посвідчення або іменну банківську картку з фото.
  • Прохання займати місця, зазначені у квитках, не порушуючи обов’язкову дистанцію в 1 метр між людьми.
  • При вході і перебування на стадіоні прохання дотримуватися санітарних норм: бути в масці або респіраторі, що прикриває ніс і рот; мити руки або користуватися антисептиком при кожній нагоді; кашляти і чхати в серветку або в згин ліктя; дотримуватися всіх інструкцій стюардів щодо санітарних і гігієнічних заходів.
  • Перебуваючи на стадіоні, намагайтеся уникати рукостискань і контактів з особами інших глядачів при переміщенні з і до свого місця.

Організатори просять уболівальників, які відчувають нездужання, ознаки вірусної хвороби, залишитися вдома і не ризикувати здоров’ям своїм та оточуючих.

Всіх, хто прийде на матч просять дотримуватися правил поведінки на стадіоні. Неприпустимо використання піротехнічних засобів, образливих расистських вигуків, прояв насильства. Організатори попереджають, що стадіон обладнаний камерами спостереження, і порушники будуть притягнуті до відповідальності.

Після поєдинку з Бахрейном збірна України зіграє ще два товариських матчі. 3 червня в Дніпрі на стадіоні “Дніпро-Арена” відбудеться матч Україна – Північна Ірландія (початок – о 21:00). 7 червня збірна України зустрінеться в Харкові з командою Кіпру. (19:00).

11 червня 2021 року розпочнеться чемпіонат Європи з футболу.