Суд виніс вирок розбійникові за крадіжки на “Барабашово” і грабіж біля ринку

Московський районний суд Харкова визнав винним 29-річного чоловіка в серії злочинів, який той зробив на території і біля ринку “Барабашово”. За крадіжки та розбійний напад на жінку обвинуваченого засуджено до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Досудове розслідування встановило, що раніше судимий чоловік протягом грудня 2018 року на території ринку «Барабашово» скоїв серію крадіжок майна громадян.

Також в кінці грудня 2018 року в вечірній час біля ринку він зустрів 49-річну жінку і вирішив відібрати у неї сумку. Однак потерпіла стала активно чинити опір. Тоді він, погрожуючи вбивством, завдав жінці тілесні ушкодження і вирвав сумку, в якій знаходилися особисті речі жінки і майже 3 000 грн.

11 травня цього року Московський райсуд Харкова визнав чоловіка винним за двома статтями КК: ч. 2 ст. 185 (крадіжка), ч. 2 ст. 187 (розбій).

Вирок суду поки не вступив в силу, тому що не закінчився термін апеляційного оскарження.

Як повідомляв Харків Times, 20 квітня 2021 року двоє чоловіків скоїли розбійний напад на пункт обміну валют, розташований на проспекті Героїв Сталінграда. Вони вкрали 1,6 млн грн.

17 травня суд обрав запобіжний захід для грабіжників обмінника на проспекті Героїв Сталінграда у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.