У Лозовій курець ледь не вбив себе та друга

Фото: kh.dsns.gov.ua

Сьогодні вранці в Лозовій вогнеборці врятували з палаючої квартири двох чоловіків. Обох без свідомості госпіталізували в районну лікарню. Один з постраждалих зараз в реанімації.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

23 квітня о 8:25 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому житловому будинку на бульварі Шевченка, 65 у Лозовій.

На момент прибуття пожежних в під’їзді двоповерхового житлового будинку спостерігалося сильне задимлення. Дим йшов з квартири на другому поверсі.

На сходовій клітці біля вхідних дверей квартири рятувальники виявили в непритомному стані чоловіка 1982 р.н., а всередині квартири — її господаря 1979 р.н., також непритомного. Постраждалі були передані працівникам «швидкої допомоги» та госпіталізовані до районної лікарні.

В кімнаті горіли меблі та домашні речі на площі 20 кв. м.

О 8:34 пожежу було локалізованоа, а о 9:20 повністю ліквідовано. Ймовірна причина пожежі — необережність при палінні.

Ймовірний винуватець події зараз перебуває в реанімаційному відділенні з отруєнням чадним газом та опіками лівої ноги та лівої руки другого ступеня.

Як повідомляв Харків Times, в Балаклійському районі від отруєння чадним газом загинула жінка, її чоловікові вдалося врятуватися.