У “Харківводоканалі” розповіли, де в першу чергу почнуть ремонтувати внутрішньобудинкові мережі

Фото: vodokanal.kharkov.ua

У цьому році співробітники КП “Харківводоканал” планують провести капітальний ремонт внутрішньобудинкових систем в 350 будинках. В першу чергу роботи проводитимуть в тих багатоповерхівках, жителі яких уже уклали нові договори на надання послуг з обслуговуванням внутрішньобудинкових мереж.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради з посиланням на начальника управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Валерія Харлана.

За його словами, аварійно-відновлювальні роботи на внутрішньобудинкових системах холодного водопостачання і водовідведення ремонтники підприємства проводять круглий рік. Однак великі, капітальні заміни – лише з настанням теплої погоди.

«В холодну пору року капітальні роботи не проводилися, оскільки в морози складно зробити якісний ремонт. Тому до капітальних перекладань внутрішньобудинкових систем стали у березні. Так звані великі заміни в першу чергу провели в тих будинках, де мережі найбільш технічно зношені. Зараз проводимо ремонтні роботи у всіх районах Харкова відповідно до складеного плану. Так, вже завершили заміну внутрішньобудинкових систем у будинках по вул. Шишківський, 5-а, пр. Перемоги, 76, вул. Космонавтів, 3-а, вул. 23 Серпня, 49-в», – повідомив Валерій Харлан.

Станом на 1 квітня мешканці 800 багатоквартирних будинків Харкова вже переуклали договори з КП «Харківводоканал» на надання послуг з обслуговуванням внутрішньобудинкових систем. З детальною інформацією та зразком документа нового договору можна ознайомитися тут.

Як повідомляв Харків Times, «Харківводоканал» розпочав проект з реконструкції очисних споруд.