На трасі Київ – Харків – Довжанський облаштовують повороти наліво та водостоки (фото)

Фото: kh.ukravtodor.gov.ua

На довгобуді Київ – Харків – Довжанський, який почали ремонтувати ще до Євро-2012, дещо потроху змінюється. На ділянці км 605 – км 607 (донецький напрямок, поблизу с. Слабунівка) ведуться роботи з фрезерування відігнаних лівоповоротних з’їздів.

Про це Харків Times повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області.

Зараз на ділянці км 607 – км 605 біля с. Слабунівка підрядники фрезерують відігнані лівоповоротні з’їзди. Паралельно з цим ведуться земляні роботи, роботи з влаштування водовідведення, встановлення бар’єрного огородження.

На 2021 рік заплановано завершити ремонт ділянок на в’їзді до Харкова та Чугуєва загальною протяжністю 8,6 км. А також добудувати новий шляхопровід біля Гракова.

У 2020 році на дорозі М-03 Київ – Харків – Довжанський (від харківської Окружної до кордону з Донецькою областю) із застосуванням перевантажувача асфальтобетонної суміші оновили 95 км верхнього шару покриття.

Як повідомляв Харків Times, на автомобільній дорозі М-03 біля селища Гракове в Чугуївському районі встановлено перші вісім балок, ригелі та підферменники. Новий шляхопровід будується паралельно старому.