Смертельна ДТП під Куп’янськом: поліція шукає свідків

Поліція встановлює свідків аварії, яка сталася вранці 9 березня на трасі Куп’янськ – Кругляківка. Тоді в результаті зіткнення двох авто загинули водій і пасажирка одного з них.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

9 березня 2021 року приблизно о 5:00 на проїжджій частині автодороги «Ківшарівка – Кругляківка» в селі Колесниківка Куп’янського району Харківської області зіткнулися автомобілі Renault Megane та «ЗАЗ 110307».

68-річний водій і 65-річна пасажирка ЗАЗу від отриманих травм померли на місці.

29-річний водій другого авто отримав черепно-мозкову травму та забій грудної клітки. Як з’ясувалося пізніше, він керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

На даний час йде розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Свідків та очевидців цієї дорожньо-транспортної пригоди просять звертатися за телефоном: 093-87-57-388 або до кабінету № 6 відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Маяковського, 22, до майора поліції Романа Геннадійовича Шапірка.

Як повідомляв Харків Times, обидві машини були понівечені, й рятувальникам довелося діставати з них тіла та живого водія за допомогою спеціальних інструментів.

11 березня суд обрав запобіжний захід винуватцю ДТП під Куп’янському.