У Харкові згоріли ще три автівки

Фото: kh.dsns.gov.ua

Сьогодні, 2 грудня, не встигли харківські рятувальники погасити палаючі легковики на Салтівці, як надійшов виклик на вулицю Авіаційну, де горів приватний гараж із трьома автівками у ньому.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Управління ДСНС області.

Сигнал про пожежу в Шевченківському районі надійшов до Служби порятунку о 08:50. За викликом прибули рятувальники з чотирьох пожежно-рятувальних частин Харкова на п’яти машинах. До моменту їх прибуття гараж був охоплений вогнем на площі 100 кв. метрів.

“У ньому також горіли три автомобілі, марки яких наразі уточнюються, та обладнання для авторемонтних робіт”, – йдеться у повідомленні.

Вогонь загрожував житловому будинку, що розташований на відстані чотирьох метрів.

Справитися з пожежею та локалізувати її вдалося лише о 10:00, однак, машини повністю згоріли. Остаточно ліквідували вогонь о 12:38. Житловий будинок вдалося врятувати, люди не постраждали. Причину пожежі з’ясують правоохоронці.

Фото: kh.dsns.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, рано вранці сьогодні, 2 грудня, у дворі житлового будинку на вулиці Велозаводській загорілися одразу три легковики. На четвертому – позашляховику – постраждала тільки фарба, його власник встиг вчасно відігнати подалі від вогнища.