В полях біля Куп’янська полювали на легковик

В ніч з суботи на неділю в Куп’янському районі був обстріляний ВАЗ-2106. Внаслідок цього 49-річна пасажирка потрапила до лікарні з вогнепальним пораненням і відкритим переломом кісток правої гомілки. Стрільця підозрюють у замаху на умисне вбивство.

Про це  Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про те, що до Куп’янської ЦРЛ звернулася місцева жителька з нетиповими для мирного життя тілесними ушкодженнями, надійшло до поліції 8 листопада о 4:20 від фельдшера швидкої допомоги.

Слідство встановило, що 7 листопада близько 23:00 44-річний мешканець Куп’янського району разом з єгерем мисливсько-рибальского господарства та його онуком на позашляховику Toyota об’їжджали мисливські угіддя. Вони помітили автомобіль ВАЗ із компанією з трьох осіб всередині (потерпіла, її фактичний чоловік і син останнього) і вирішили, що це браконьєри.

Toyota збільшила швидкість, щоб наздогнати підозрілу Ладу, а для вірності пасажир позашляховика кілька разів вистрілив в її бік з «Сайги».

Під час огляду місця події вилучено автомобіль «ВАЗ 2106» з кульовим отвором, мисливський карабін «Сайга», 4 гільзи калібру 7,62 мм та інші речові докази.

Власнику мисливського карабіна повідомили про підозру за ч. 2 ст.15 ч.1 ст.115 (замах на умисне вбивство) КК.

Санкція статті передбачає покарання аж до довічного позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Досудове розслідування здійснює слідчий відділ Куп’янського відділу Нацполіції, процесуальне керівництво — Ізюмська місцева прокуратура.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомляв Харків Times, місяць тому в Харкові на вулиці Старицького стосунки з’ясовували за допомогою стрільби.

А 25 вересня на проспекті Науки невідомий стріляв у 38-річну жінку-підприємця та поранив її у плече, після чого зник на приналежній їй автівці BMW X7. Наступного дня, 26 вересня, поліція затримала чоловіка, “схожого за описом на причетного до злочину зловмисника”. 29 вересня суд взяв під варту 47-річного харків’янина, підозрюваного у нападі на жінку на проспекті Науки та викраденні її автівки 25 вересня. Чоловіка заарештовано без права внесення застави.