Поліцейські затримали грабіжника, який стріляв у жінку на проспекті Науки (відео)

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські Харкова затримали підозрюваного в збройному нападі на 38-річну жінку на проспекті Науки.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Напад затриманий скоїв вдень 25 вересня. Він поранив жінку в руку і зник з місця злочину на автомобілі BMW, який належав потерпілій.

Для упіймання зловмисника в Харкові оголосили спецоперацію «Сирена» і протягом півгодини на вулиці Мінській знайшли викрадений BMW.

“На наступний день в ході відпрацювання території Шевченківського району поліцейські райвідділу разом з працівниками Управління карного розшуку по вулиці 23 Серпня виявили чоловіка, схожого за описом на причетного до злочину зловмисника. Ним виявився раніше не судимий 46-річний житель Харківського району”, – розповіли в поліції.

Зараз він затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомленні затриманому про підозру у вчиненні злочину. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна.

Встановлюються причини та обставини злочину. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Харків Times, вдень 25 вересня в центрі Харкова, на проспекті Науки було скоєно збройний напад на жінку. Грабіжник кілька разів вистрілив в потерпілу і зник з місця злочину на приналежному їй BMW X7.

У зв’язку зі збройним нападом на жінку на проспекті Науки в поліції відкрито кримінальне провадження за двома статтями КК: ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 4 ст. 187 (розбій).