На вулиці Старицького відносини з’ясовували за допомогою стрільби

Фото: соцсети

Увечері вчора, 11 жовтня, на вулиці Старицького у Шевченківському районі міста подружня пара з’ясовувала відносини з незнайомим чоловіком за допомогою стрільби з травматичного пістолету. 42-річний поранений чоловік доставлений до лікарні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Виклик до служби “102” надійшов о 20:30 – повідомили, що на вулиці Старицького “чути звук, схожий на постріл”.

На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група райвідділу.

52-річна жінка повідомила поліцейським, що близько 20:25 вона під’їхала до під’їзду будинку, де у неї “стався конфлікт з невідомим”. У сварку втрутився чоловік заявниці, який зробив “кілька пострілів у бік невідомого”. Внаслідок цього 42-річний чоловік був поранений і доставлений до лікарні, стан його здоров’я медики вважають задовільним.

За даним фактом у райвідділі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство). Розслідування триває, поліція встановлює всі обставини події. Стрілку загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Як повідомляли у соцмережах, жінка під’їхала до під’їзду на машині KIA Sportage для того, щоб висадити свою літню матір, якій важко ходити. Це не сподобалося кільком, ймовірно, нетверезим чоловікам, які напали на автівку й навіть “вирвали водійські двері”. У машині знаходилися діти, які були дуже перелякані. За дружину та дітей і заступився чоловік, який стріляв з травмата.

Як повідомляв Харків Times, вдень 25 вересня на проспекті Науки невідомий стріляв у 38-річну жінку-підприємця та поранив її у плече, після чого зник на приналежній їй автівці BMW X7. Наступного дня, 26 вересня, поліція затримала чоловіка, “схожого за описом на причетного до злочину зловмисника”. 29 вересня суд взяв під варту 47-річного харків’янина, підозрюваного у нападі на жінку на проспекті Науки та викраденні її автівки 25 вересня. Чоловіка заарештовано без права внесення застави.