У поліції назвали причину смерті чоловіка в ресторані в центрі Харкова (відео)

За даними слідства, 37-річний харків’янин помер від крововтрати після бійки в ресторані, розташованому на вулиці Ярослава Мудрого, 21.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Тіло 37-річного харків’янина було виявлено в ресторані в центрі Харкова 1 листопада близько 5:50. Поруч з тілом оперативники знайшли зброю – спеціальний засіб для відстрілу гумових куль, зареєстрований на загиблого чоловіка.

Попередньо встановлено, що між загиблим і компанією чоловіків виникла сварка. 37-річний харків’янин в ресторані відкрив стрілянину зі свого пістолета по відвідувачах. Між ним і кількома чоловіками виникла бійка.

“У ході конфлікту загиблий отримав два колото-різані поранення правого і лівого стегна і від крововтрати помер на місці”, – розповіли в поліції.

Поліцейські вживають заходів щодо встановлення очевидців та свідків події та затримання, причетних до скоєння вказаного кримінального злочину.

Проводиться розслідування за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

За фактом порушення рестораном карантинних норм та обмежень інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст 325 КК (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).

Як повідомляв Харків Times, за інформацією ТСН, в ніч проти 1 листопада у караоке-ресторані Biani Champagneriaпо вулиці Ярослава Мудрого, 21 у центрі Харкова охоронець нардепа від “Опозиційного блоку” Дмитра Шенцева відкрив вогонь з пістолета. Гості закладу, аби його приборкати, почали розбивати пляшки об стрільця, внаслідок чого той помер на місці.

Сам Шенцев заявив на своїй сторінці у Facebook, що не був знайомий із загиблим чоловіком.

Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 37-річний харків‘янин.