У ресторані в центрі Харкова вбили охоронця нардепа – ЗМІ (фото)

В ніч проти 1 листопада у караоке-ресторані Biani Champagneriaпо вулиці Ярослава Мудрого, 21 у центрі Харкова охоронець нардепа від “Опозиційного блоку” Дмитра Шенцева відкрив вогонь з пістолета. Гості закладу, аби його приборкати, почали розбивати пляшки об стрільця, внаслідок чого той помер на місці.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення ТСН, яка посилається на джерело в правоохоронних органах.

Повідомлення в поліцію надійшло о 05:49.

Попередньо встановлено, що чоловік, на вигляд 35-40 років, зайшов до ресторану, дістав пістолет ФОРТ 12, який зареєстрований за ним, та почав стріляти. “Відвідувачі почали його приборкувати, розбиваючи пляшки об нього”, – повідомили правоохоронці. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

За попередньою інформацією, загиблий – Смірнов Руслан Вадимович.

Інтернет-канал ТРУХА написав, що стрілка вбив чоловік ножем, потрапивши йому в артерію. Зараз він знаходиться в Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги з пораненнями від гумових куль. Від співпраці зі слідством він відмовляється.

Сам нардеп Шенцев заявив на своїй сторінці в Facebook, що не був знайомий із загиблим чоловіком. “Мені щиро шкода, що обірвалося життя, але особа вбитого мені невідома. Він ніколи у мене не працював”, – написав Шенцев.

Поліція про подію поки не повідомляє.

Як повідомляв Харків Times, напередодні нового, 2020 року поліція затримала 33-річного раніше судимого харків’янина за підозрою в замаху на потрійне вбивство в кафе у Московському районі міста.