У Харкові невідомий пограбував кредитну організацію та аптеку за дві години

Сьогодні, 22 жовтня, невідомий чоловік протягом двох годин пограбував у різних районах міста кредит-кафе та аптеку. В обох випадках він “погрожував предметом, схожим на пістолет”.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Спочатку близько 13:50 до Індустріального відділу поліції міста надійшла інформація, що до кредит-кафе на Олександрівському проспекті зайшов чоловік у віці приблизно 30 років та “під загрозою предмета, схожого на пістолет”, заволодів грошима в сумі більше 5700 гривень.

Через дві години схожий за описом чоловік зайшов до аптеки на Московському проспекті (вже у Немишлянському районі) й, також погрожуючи “предметом, схожим на пістолет”, забрав із каси близько 6000 гривень.

На місцях скоєння злочинів працюють слідчо-оперативні групи районних підрозділів поліції, патрульні поліцейські та кінологи. Інформація про злочин зареєстрована. Поліція вживає заходів, щоб встановити особу злочинця й затримати його.

Як повідомляв Харків Times, у серпні п’ятеро людей у балаклавах під загрозою пістолета пограбували агрофірму в Лозівському районі області.