На проспекті Льва Ландау відкрили великий спортивно-ігровий майданчик

Фото: www.city.kharkov.ua

Спортивно-ігрову зону відкрили сьогодні, 21 жовтня, у Слобідському районі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

Там побудували майданчик для гри в баскетбол, встановили тренажери, тенісні столи, а також два ігрових комплекси для дітей молодшого та старшого віку. Територію спортивно-ігрової зони упорядкували, зробили нові асфальтні доріжки і освітлення.

У відкритті майданчика взяв участь перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов. Він зазначив, що такі локації продовжать будувати в усіх мікрорайонах міста.

«Ми – люди справи. З ініціативи Геннадія Кернеса була розроблена спеціальна програма, яка передбачає встановлення дитячих і спортивних майданчиків. Я вдячний всій команді міського голови за роботу. На цьому ми не зупинимося, вже розроблені плани на наступний рік. Такі спортивно-ігрові зони дуже затребувані, тому що тут можна проводити час всією родиною», – зазначив Терехов.

Як повідомив директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков, у 2020 році в Харкові, на території будинків комунальної форми власності, кооперативів та приватного сектора встановили понад 300 дитячих та 100 спортивних майданчиків.