На місці падіння АН-26 проводять панахиду – рух автодорогою обмежено (фото)

3 жовтня, на дев’ятий день трагедії, на місці катастрофи військового літака АН-26 поблизу Чугуєва почалася панахида за загиблими в катастрофі офіцерами і курсантами.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Суспільного.

Панахида почалася о 9:30 і триватиме до обіду. Її проводять військові капелани. У жалобному заході беруть участь родичі, знайомі і колеги загиблих.

До тимчасово встановленого на місці катастрофи пам’ятника люди підходять покласти квіти. На місці траурної церемонії чергують співробітники поліції.

Рух на автодорозі М-03 Київ-Харків-Довжанський (533-535 км) поблизу Чугуєва обмежено. Автомобілі пропускають по одній смузі.

Проїжджаючі мимо водії сигналять на знак скорботи і пошани.

Як повідомляв Харків Times, ввечері 25 вересня під Чугуєвом, на відстані близько 1 км від міста у напрямку Харкова біля автотраси впав і загорівся літак.

На борту знаходилося 27 військових, 25 з них загинули під час катастрофи. Один курсант, що отримав 90% опіків тіла, помер наступного дня у лікарні.

Единий, хто вижив після падіння військового літака АН-26, курсант ХНУПС Володимир Золочевський, після падіння намагався врятувати свого товариша.

На місці катастрофи літака Ан-26Ш поблизу Чугуєва встановлено пам’ятний знак.