Поліція розслідує загибель фотографа на Харківському приладобудівному заводі ім. Шевченка (відео)

Поліція розслідує обставини загибелі 35-річної жінки-фотографа ввечері 18 липня на території Харківського приладобудівного заводу ім. Шевченка.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Як розповів начальник слідчого управління – заступник начальника Головного управління Нацполіціі у Харківській області Сергій Чиж, правоохоронці вже встановили, що нещасний випадок стався під час презентації “приміщення для фотозйомки з різними локаціями”, орендованого у заводу певним підприємцем.

“Через чати та форуми фотографів чоловік вирішив провести презентацію приміщення для залучення клієнтів. 18 липня з 12:00 ця територія відкрилася для відвідування”, – йдеться у повідомленні поліції.

А вже ввечері, близько 20:40 загибла жінка “пішла у бік сходів, що ведуть на дах будівлі”.

“На зауваження і попередження не реагувала. Через 10-15 хвилин стало відомо, що вона впала в технічну шахту”, – розповів Чиж.

Наступного дня, 19 липня, у поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд). Розслідування триває.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові під час зйомок впала у шахту підприємства та загинула фотограф Галина Карацюба.