У Краснограді патрульні потрапили в ДТП

Вранці сьогодні, 20 липня, поліцейські сектора реагування патрульної поліції у райцентрі Красноград потрапили у ДТП, переслідуючи нетверезого водія. Внаслідок зіткнення люди не постраждали.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Згідно із повідомленням, близько 05:30 екіпаж патрульної автівки Renault Dokker побачив, як на вулиці Харківській водій авто Chevrolet Аveo переїхав зелені насадження на вулиці з одностороннім рухом.

“Вимогу поліцейських зупинити транспортний засіб він ігнорував і продовжував рухатися містом з перевищенням швидкісного режиму”, – йдеться у повідомленні.

Через деякий час Chevrolet різко зупинився на червоний сигнал світлофора на вулиці Полтавській, поліцейська машина врізалася у нього ззаду, а порушник, у свою чергу, зіткнувся з ні в чому невинною автівкою Hyundai, що стояла попереду.

У поліції запевняють, що при цьому “ніхто з громадян не постраждав”.

Водій Chevrolet був оглянутий, і тести показали, що він знаходиться “в стані алкогольного сп’яніння”. Відносно порушника було складено протоколи одразу за трьома статтями КУпАП: ч. 1 ст. 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху), ч. 1 ст. 122-2 (невиконання водієм вимог про зупинку) та ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувают у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Як повідомляв Харків Times, троє людей постраждали внаслідок зіткнення автівок пізно ввечері вчора, 19 липня, на перехресті вулиць Героїв Праці та Академіка Барабашова.