Губернатор Кучер звільнив начальника обласного Департаменту охорони здоров’я, бо той “не впорався із завданнями”.

Фото: kharkivoda.gov.ua

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер звільнив директора Департаменту охорони здоров’я ХОДА Вадима Іваннікова, якого призначив на цю посаду 11 березня.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі обладміністрації.

На брифінгу сьогодні, 20 березня, Кучер зазначив, що новий очільник департаменту Вадим Іванніков “не впорався із поставленими завданнями”.

Судячи з усього, звільнення чиновника пов’язане з ініціативою передачі апаратів ШВЛ з районних лікарень до обласних. Таке розпорядження за підписом Іваннікова вчора, 19 березня, було розіслано у райони області. Губернатор скасував дане розпорядження. В обладміністрації запевняють, що сьогодні, 20 березня, навіть ті апарати, які були відправлені, повертають до районних лікарень.

“Це рішення було прийнято Іванніковим, й Іваннікова я звільнив. На жаль, необхідно констатувати, що він не впорався із поставленим завданням, і це – одна з підстав”, – заявив Кучер.

Як повідомляв Харків Times, губернатор області Олексій Кучер спростував вчорашню, 19 березня, заяву мера Харкова Геннадія Кернеса про наявність у Харкові 22 двох осіб із підозрою на коронавірусну інфекцію COVID-19, назвавши його таким, що не відповідає дійсності.