Зіткнення на “Барабашово”: кількість доставлених до райвідділу зросла до 53 осіб

Фото: hk.npu.gov.ua

Правоохоронці доставили в райвідділ 53 людини з ринку «Барабашово», де проходять зіткнення між підприємцями і комунальниками.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Нацполіціі області.

За словами прес-секретаря поліції, людей, доставлених з місця зіткнень на ринку, не затримали. Їх доставили в райвідділ «для встановлення осіб». Всього 53 людини.

Спецпідрозділи поліції виїхали на ринок після того, як правоохоронцям повідомили, що по вулиці Амурської біля ринку «Барабашово» зібралося понад 100 чоловік і, нібито, лунають вибухи.

Як розповів начальник ГУНП в Харківській області Валерій Сокуренко, поліцейські вилучили кілька гумових кийків, газові балончики. Також встановлюється, який вид зброї був застосований під час конфлікту.

Як повідомляв Харків Times, 27 лютого між підприємцями ринку та комунальниками, які приїхали на демонтаж конструкцій, почалися зіткнення. В зіткненнях постраждали п’ятеро людей

На ринок приїхав Геннадій Кернес. Він спілкується з підприємцями, доводячи, що будівництво цієї дороги зарезервовано в Генеральному плані Харкова ще в 1953 році. Будівництво абсолютна законне, і дорога буде побудована.

Глава Харківської обладміністрації Олексій Кучер планує завтра, 28 лютого, термінове відрядження до Києва, щоб проінформувати Президента України Володимира Зеленського про ситуацію на ринку «Барабашово», де сьогодні відбулися сутички і постраждали люди.