Ексначальника харківської ДАІ затримали в Києві п’яним за кермом (фото)

Фото: PITBULL KIEV/ Facebook

Вночі, 18 січня, в Києві затримали ексначальника Харківської ДАІ Олександра Єршова за водіння автомобілю у нетверезому вигляді.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення громадської організації PITBULL KIEV на сторінці в Facebook.

Як повідомляється, «полковника і начальника ДАІ України Олександра Єршова активісти громадської ініціативи PITBULL KIEV виявили п’яним за кермом, він намагався втекти від патрульної поліції».

Активісти звернули увагу, що людина, яка за візуальними ознаками перебуває у сильному алкогольному сп’янінні, сіла за кермо автомобілю «Range Rover – Evoque» і на великій швидкості рухається по місту. Вони повідомили про це в поліцію.

«Манера їзди у автомобіля була явно неадекватна, швидкість місцями перевищувала за 100 кілометрів на годину (в спальному районі) і створювала не одну аварійну ситуацію», – пишуть активісти в соцмережі.

Поліцейські наздогнали «Range Rover – Evoque» вже біля котеджного містечка. Побачивши їх, п’яний водій почав сильно нервувати і відмовлявся показати свої документи. Він викрикував, «що він за кермом не їхав, їхала дружина». Поліцейські повідомили йому, що у нього явні характеристики алкогольного сп’яніння.

«Починається процес затримання. Пан Єршов чинить опір і десь близько 6-8 співробітників намагаються кілька хвилин затримати водія. Успішно. Чоловік на землі, наручники на руках. В цей час, його дружина ходить і просить всіх не знімати на камери, промовляючи що це «не правильно», він полковник», – передають у громадській організації.

«Далі процедура проходження драгера, мед засвідчення, на які він відмовився. Відповідні матеріали, пояснення свідків та Google, який дав нам зрозуміти, що це не просто «п’яний і бурхливий водій», а це в колишньому цілий начальник ДАІ України, який подав у відставку в 2015 році», – пишуть активісти.

Фото: PITBULL KIEV/ Facebook
Фото: PITBULL KIEV/ Facebook
Фото: PITBULL KIEV/ Facebook