У Первомайському 18-річний юнак ледь не вбив знайомого матері

На вихідних у райцентрі Первомайський 18-річного хлопця затримали за спробу вбивства знайомого його матері.

Про це Харків Times сьогодні, 12 листопада, повідомили у відділі комунікації Напцполіціі області.

Згідно із повідомленням, про те, що в одній з квартир багатоквартирного будинку в Первомайському знаходиться чоловік з ножовим пораненням, до поліції 10 листопада заявили медики швидкої допомоги.

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що раннім недільним ранком між 18-річним юнаком, які проживає у цій квартирі, та 40-річним знайомим його матері виник конфлікт. Хлопець схопив зі столу кухонний ніж, вдарив чоловіка в груди та втік.

Пораненого доставили до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

З місця події було вилучено та направлено на експертизу речові докази. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових рішень по ч. 2 ст. 115 КК (замах на умисне вбивство).

Молодика незабаром знайшли й затримали. Він зізнався. Суд обрав юнакові запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв Харків Times, 28 липня до реанімаційного відділення Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги у неконтактному стані був доставлений 28-річний чоловік із проникаючими ножовими пораненнями. Поліцейські встановили, що поранення чоловік отримав під час сварки із 67-річною бабусею, яка тричі вдарила потерпілого ножем у черевну порожнину.