“Металіст 1925”? Я не знаю такого “Металіста” – Ярославський

Фото: kp.ua

Екс-власник ФК “Металіст” Олександр Ярославський заявив про те, що продовжує займатися темою футболу і можливого повернення “Металіста”.

Про це Харків Times дізнався з його інтерв’ю Інтерфакс-Україна.

“Металіст-1925”? Я не знаю такого “Металіста”, я знаю один “Металіст”, який 7-кратний бронзовий призер та срібний призер чемпіонату України “.

За словами Ярославського, повернення “Металіста” заважають навколофутбольні аспекти.

“Футбол не закрита тема для мене. Якщо вийде повернути бренд збанкрутілого” Металіста “. Процедура банкрутства йде, але їй заважають різні навколофутбольні люди, скажімо так. Інфраструктуру побудував я в свій час, змушений був від неї як би” піти “, а зараз їй користуються, “пиляють”, тому банкрутство невигідно тим, хто крутиться навколо цього “.

Довідка. Ярославський був власником ФК “Металіст” з 2005 по 2012 рік. З 2006 по 2011 роки команда займала треті місця в УПЛ, а в чемпіонаті 2012/13 піднялася на другу сходинку. У 2012-му Ярославський продав команду Сергію Курченко.

У липні 2016 року “Металіст” був виключений з УПЛ за борги, після чого на його базі Курченко створив СК “Металіст”, який в той сезон зайняв останнє місце в чемпіонаті Харківської області, а потім припинив існування.

Як повідомляв ХарківTimes, Едмар тимчасово покинув тренерський штаб “Металіста 1925”.