15 ударів ножем за відмову налити чарку – суд виніс вирок вбивці

Фото: aif.md

Харківський районний суд області визнав винним 40-річного неодноразово судимого жителя Чугуївщини в умисному вбивстві з корисливих мотивів та крадіжці з проникненням в житло (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч.2,3 ст. 185 КК України).

Як дізнався Харків Times з повідомлення прес-служби прокуратури області, злочин обвинувачений скоїв на початку березня 2017 року смт. Есхар.

Зловмисник прийшов до знайомої, яка торгувала спиртним. Оскільки грошей у нього не було, він попросив жінку налити в борг. Однак «продавець» відмовила йому і намагалася вигнати з двору. До того ж жінка звинуватила чоловіка в тому, що він залучає до чарки її дочку. Тоді розлючений зловмисник дістав ніж і завдав 68-річний жінці 15 поранень. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Крім того, прокуратура довела в суді, що злодій причетний також до дев’яти крадіжок в Харкові та Чугуєві протягом 2016-2017 рр. Злодій залазив в будинку через вікна. Забирав переважно ювелірні вироби і дрібну техніку. В результаті постраждалим було завдано збитків в сумі 70 тис. грн.

За рішенням суду обвинуваченого засуджено до 13 років позбавлення волі. Вирок суду ще не набрав чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

Як повідомляв Харків Times, в Чугуєві 2 червня 61-річний чоловік убив свого сина, після чого застрелився.