Харків відвідала делегація військових аташе (фото)

Фото: city.kharkov.ua

10-11 червня Харків відвідала делегація Київської асоціації військових аташе. Гості ознайомилися з роботою підприємств і вузів аерокосмічної галузі.

Про це Харків Timesдізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

До складу делегації увійшли представники військових відомств Азербайджану, Алжиру, Болгарії, В’єтнаму, Греції, Італії, Китаю, Південної Кореї, Латвії, Литви, Пакистану, Польщі, Румунії, Словаччини, США, Японії, а також представництва НАТО в Україні та представники Міністерства оборони України.

В рамках візиту делегація Київської асоціації військових аташе відвідала машинобудівний завод «ФЕД», де пройшла конференція «Харків авіаційний», та Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Фото: city.kharkov.ua

Віце-президент Київської асоціації військових аташе, аташе з питань оборони Італії Рікардо Крістоні високо оцінив потенціал харківської аерокосмічної промисловості.

«У вас у місті поєднуються традиції і необхідність приймати всі виклики сучасності. У Харкові працюють унікальні підприємства, які створюють йому імідж «смарт сіті». Тут відкриваються нові авіарейси в європейські міста, і це теж підтверджує міжнародні наміри Харкова. Дуже важливо, що муніципалітет діє в цьому напрямку в настільки важкий для країни час. Ми прекрасно знаємо, що відбувається на Сході України, і про те навантаження, яке у зв’язку з цим лягає на Харків та інші міста», – зазначив Рікардо Крістоні.

Фото: city.kharkov.ua
Фото: city.kharkov.ua