Нардеп Грановський заявив про вихід з БПП

Фото: Александр Грановский/Facebook

Народний депутат України Олександр Грановський написав у Facebook, що припинив членство в партії “Блок Петра Порошенко”, оскільки прийняв рішення “про продовження свого самостійного політичного шляху”.

“Станом на цю хвилину, я не планую ставати частиною нового парламентського списку партії “Європейська Солідарність” або ж користуватися партійною підтримкою цієї сили в якості самовисуванця”, – написав Грановський.

Він підкреслив, що це рішення є “абсолютно свідомим” і в ньому “не слід шукати якийсь складний підтекст, тому що його немає”.

Грановський подякував тим, хто оточував його всі роки, висловив упевненість в тому, що йому та його соратникам “є, чим пишатися”, заявив, що цінує “руку допомоги колег, думки соратників по залу, їх енергію та дружбу”. Нардеп зазначив, що робота була важкою, рішення приймалися різні, а обставини часом були неоднозначні, і він не завжди поділяв рішення фракції. Однак, з його точки зору, при командній грі всі члени команди “повинні навчитися підставляти один одному плече”.

“Ця парламентська каденція – перша в моєму житті, яка дала мені можливість краще зрозуміти себе і допомогла визначити життєві й політичні пріоритети. Не вдаючись до нудних підробиць, рішення про продовження самостійного шляху – органічне й чесне”, – підкреслив Олександр Грановський.

Народний депутат України також обіцяв негайно інформувати громадськість, якщо “доля розпорядиться так, що будуть прийняті якісь інші нові рішення”.

Як повідомляв Харків Times, Олександр Грановський, який іде до парламенту як самовисуванець, у програмі «Місто Х» заявив, що, на його думку, для того, щоб стати харків’янином, не будучи їм за народженням або за пропискою, необхідні добрі справи для міста та його мешканців. Також Грановський пообіцяв, що, незалежно від результату майбутніх виборів, жодна з ініціатив, які на сьогоднішній день реалізуються у Київському районі Харкова, не буде згорнута.