Олександр Грановський: Харків’янин – не прописка

Щоб стати харків’янином, не будучи їм за народженням або за пропискою, необхідні добрі справи для міста і його жителів.

Про це народний депутат Олександр Грановський заявив у програмі “Город Х”.

Він зазначив, що питання, що необхідно на його думку, щоб не будучи харків’янином по народженню, стати харків’янином по крові, йому задавали підчас нещодавніх зустрічей з батьківськими та викладацькими колективами в школах.

“Я знайшов таку відповідь, яка взагалі і батьків, і викладачів задовольнив і мені повірили. Харків’янин – не прописка. Щоб стати харків’янином, а я можу посперечатися з багатьма, хто з нас більше харків’янин, з точки зору тих добрих справ, які кожен з нас зробив. Це робота. Я пропоную завжди в подібних ситуаціях зобразити список справ та відповісти на запитання. Тому і в цьому контексті я готовий посперечатися з великою кількістю харків’ян, хто з нас по крові, а хто за пропискою”, – сказав Олександр Грановський.

Він заявив також, що яким би не був результат парламентських виборів 2019 року, жодна з ініціатив, які на сьогоднішній день реалізуються в Київському районі Харкова, не буде згорнута.

“Все те, що я почав, я, безумовно, не збираюся кидати. В іншому випадку я просто втрачу ім’я, повагу і довіру. Можна збирати різні чутки, але вже точно – я не базіка. За будь-яких обставин. Все те, що я пообіцяв, я обов’язково зроблю. Ні в якому разі не збираюся відмовлятися від тих ініціатив, які вже запущені”.