На Білгородському шосе розмістять пост з TruCam

Фото: ТСН

З понеділка, 13 травня, на виїзді / в’їзді з Харкова буде розміщений пост Патрульній поліції зі спеціальним пристроєм для вимірювання швидкості – TruCam.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції України.

Це буде другий пост, обладнаний радарами, в Харкові. Всього, за даними Патрульної поліції України, в Харкові і області працюють 4 поста з TruCam.

Фото: Патрульная полиция Украины

У Харкові такі пости діють на проспекті Гагаріна і на Білгородському шосе. В області – на трасах М-03 Київ-Харків-Довжанський та М-18 Харків-Сімферополь.

Всього в Україні з 13 травня буде працювати 100 постів, оснащених спеціальним пристроєм для вимірювання швидкості. З початку використання приладів (жовтень 2018) патрульні склали понад 138 тисяч адімінпостанов на водіїв за перевищення швидкості.

Фото: Патрульная полиция Украины

За перевищення швидкості більш ніж на 20 км / год передбачений штраф в розмірі 255 гривень. За перевищення більш ніж на 50 км / год – штраф – 510 гривень.

Як повідомляв ХарківTimes, першу партію TruCam харківські патрульні отримали на початку лютого цього року. Прилад може вимірювати швидкість авто на відстані 1200 метрів. У секунду робить три фото.