“Харківські тепломережі” оприлюднили графік відключення гарячої води (фото)

Фото: news.bigmir.net

З 13 травня комунальне підприємство “Харківські теплові мережі” розпочало планове відключення споживачів від послуги гарячого водопостачання.

Як повідомляється на сайті підприємства, гарячу воду відключили для профілактики і підготовки до нового опалювального сезону. Як правило, подібні роботи комунальники проводять протягом літніх місяців, відключаючи, як мінімум на місяць, выд гарячої води споживачів в різних районах міста. В цьому році профілактику почали достроково, з 13 травня. За більшостю адрес перша хвиля відключень триватиме з 13 травня по 14 червня. Довше за все не буде гарячої води на вулицях Вишневій, Зерновий, проспекті Гагаріна, проспекті Ландау. Тут послугу відключать з 13 травня по 25 червня.

Фото: hts.kharkov.ua

Як повідомляв Харків Times, в Харкові планують підняти тариф на гарячу воду вище ста гривень за кубометр. Якщо запропоновані комунальниками розцінки затвердять, то кубометр гарячої води при наявності підключених полотенцесушителей до систем гарячого водопостачання зросте з 93,22 грн до 113 гривень (подорожчання на 20 гривень).

При відсутності полотенцесушителей розцінки піднімуть з 86,32 грн. за 1 куб.м до 105 гривень гривень (подорожчання на 19 гривень за куб. м).

Фото: hts.kharkov.ua

За півроку – це вже друге зростання тарифів на послуги опалення та гарячего водопостачання у Харкові. З 1 січня харків’янам підняли розцінки на ці послуги у середньому на 17,8%.