У Харкові рудий кіт працює в таксі разом з хазяїном (фото і відео)

Фото: cat_taxi/Instagram

Кіт на прізвисько Чай два роки разом зі своїм господарем Олександром працює в одній зі служб таксі в Харкові. Під час поїздок сидить в салоні, а якщо авто їде на невеликій швидкості, то через віконце виходить на капот – звідси огляд краще, повідомляє ТСН.

Кота назвали Чай через чайові, розповів власник пухнастого Олександр. За його словами, Чай спокійно витримує 12-годинні зміни. Але перед роботою і після неї кота обов’язково потрібно добре погодувати і побалувати чимось смачненьким.

Вихованця Олександр придбав випадково. Разом зі своєю дівчиною хлопець приїхав на шиномонтаж. Поки вони чекали, коли майстер закінчить роботу, з підсобних приміщень вийшло руде кошеня, підійшло до дівчини Олександра, посативло передні лапки їй на ногу і сказав: “Мяу”. З майстерні поїхали втрьох: Олександр, його дівчина і кошеня.

Фото: cat_taxi/Instagram

Олександр каже, що пасажирам подобається його рудий напарник. Вони намагаються пригостити Чая чимось смачненьким або залишити побільше чайових.

Напарник таксиста користується популярністю в соцмережах. У Чая є аккаунт в Інстаграм.

“Я навіть заздрю ​​йому трохи. У мене в Інстаграме 1200 передплатників, а у нього півтори тисячі – за два дні”, – поділився Олександр.