У Муніципальній галереї презентують проект Романа Мініна

Фото: www.city.kharkov.ua

Презентація третьої частини проекту українського художника Романа Мініна “Золото нації” відбудеться 12 березня в Харківській муніципальній галереї.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

Автор покаже експонати, які мають відношення до концептуального мистецтва в різні періоди його творчості, – інсталяції, м’які об’єкти, відео- та фотоархів.

Початок заходу – о 17:00.

Проект “Золото нації” проходить у Харківській муніципальній галереї з 21 лютого по 18 березня. Виставка розділена на три частини: промонументальний живопис, експресивний живопис і концептуальна творчість.

На закритті спільного проекту в понеділок, 18 березня, відбудеться вечір-презентація нової ідеї Романа Мініна – організації “Посольство художників”. Початок – о 19:00.

Довідка. Роман Мінін – сучасний український художник. У 2008 році закінчив Харківську академію дизайну і мистецтв. У 2009 році отримав медаль “Талант і покликання” Всесвітнього альянсу “Миротворець”. Брав участь у багатьох престижних виставках і фестивалях. Спільно з Харківською муніципальною галереєю організував фестиваль “Street art”.