Підозрюваний у зґвалтуванні дівчини-провізора піде під суд

Фото: hk.npu.gov.ua

Харківська місцева прокуратура № 3 направила до Фрунзенського районного суду обвинувальний акт стосовно 45-річного чоловіка, підозрюваного у зґвалтуванні та пограбуванні дівчини-провізора.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Наприкінці січня нетверезий чоловік вчинив сварку з фармацевтом в аптеці.

“Під приводом надання книги скарг раніше неодноразово судимий зловмисник змусив вийти дівчину до торговельного залу. А потім, скориставшись тим, що в приміщенні нікого не було, затягнув жертву до підсобного приміщення, побив та зґвалтував. Окрім того, ґвалтівник забрав у потерпілої мобільний телефон”, – йдеться у повідомленні.

Підозрюваного у злочині затримали того ж вечора. Він чинив опір працівнику поліції. Намагаючись втекти, чоловік завдав правоохоронцю тілесних ушкоджень та відірвав рукав куртки.

Слідством також встановлено, що у серпні минулого року нетверезий зловмисник через раптову сварку біля кіоску побив незнайому жінку.

Чоловікові інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 152, ч. 1 ст. 125, ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 (зґвалтування, легкі тілесні ушкодження, грабіж, опір працівнику правоохоронного органу, заподіяння легких тілесних ушкоджень правоохоронцю). За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, 25 січня близько 17:25 до Немишлянського відділу поліції надійшла інформація про те, що в одній з аптек району невідомий зґвалтував та пограбував дівчину-провізора.

Коли поліцейські переглянули записи відеокамер, встановлені в аптеці, дільничний інспектор впізнав у ґвалтівнику 45-річного мешканця району, раніше вже судимого за скоєння пограбування. Через дві години після злочину підозрюваного затримали неподалік від його помешкання.