Поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні дівчини-провізора

Фото: hk.npu.gov.ua

Увечері 25 січня, близько 17:25 до Немишлянського відділу поліції надійшла інформація про те, що в одній з аптек району невідомий зґвалтував та пограбував дівчину-провізора.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіціі області, правоохоронці, які виїхали на місце у складі слідчо-оперативної групи, з’ясували, що до аптеки ввечері зайшов чоловік. Інших відвідувачів на цей момент у приміщенні не було.

Фото: hk.npu.gov.ua

“Скориставшись відсутністю відвідувачів, він із застосуванням фізичного насильства затягнув дівчину-провізора до підсобного приміщення, завдав тілесних ушкоджень, зґвалтував і заволодів її мобільним телефоном”, – йдеться у повідомленні.

На пошуки злочинця по тривозі був піднятий весь особовий склад районного відділу. Коли поліцейські переглянули записи відеокамер, встановлені в аптеці, дільничний інспектор впізнав у ґвалтівнику 45-річного мешканця району, раніше вже судимого за скоєння пограбування. Через дві години після злочину підозрюваного затримали неподалік від його помешкання.

Фото: hk.npu.gov.ua

Слідче управління Головного управління Нацполіціі області відкрило кримінальні виробництва за двома статтями КК – ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) та ч. 3 ст. 186 (грабіж). Злочинцеві загрожує до восьми років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Як повідомляв Харків Times, в середині січня Дергачівський районний суд Харківської області засудив до 15 років позбавлення волі 67-річного місцевого жителя, який зґвалтував семирічну дівчинку.