Біля станції метро “Наукова” люди перекрили рух транспорту (відео)

Скриншот: Юля Пчёлка / Facеbook

На проспекті Науки люди перекрили рух транспорту, патрульні пускають машини в об‘їзд. Про це повідомляє UA: Харків з посиланням на речницю патрульної поліції Карину Курбанову.

За її словами, люди вийшли з протестом через те, що в їхньому будинку вимкнули світло. Вони ходять по пішохідному переходу на початку проспекту Науки. Адресу будинку в якому вимкнули світло та кількість людей, які вийшли на акцію – Курбанова не уточнює.

Станом на 21:05 патрульні продовжували чергувати на місці. Курбанова говорить: протоколи на учасників акції не складали.

ХС-Харків пише, що перекривали дорогу мешканці новобудови по вулиці Мирній, 19. Автори пабліку стверджують, що забудовник не зробив лицьові лічильники на світло і постійно відключає весь будинок від електроенергії, тому що не хоче офіційно передавати будинок до Обленерго. “З кожної квартири збирали по 2 тисячі гривень на лічильники, а в результаті половину грошей без відома жителів віддала на хабар Обленерго, але це не сильно допомогло! Сьогодні з 11 ранку і до 9 вечора весь будинок був відключений від подачі електроенергії. І, до речі , у всьому будинку газові котли, які працюють від електрики, бідні матусі з дітьми. В одному під’їзді до сих пір немає газу, а в іншому і лічильників на газ “, – сказано в повідомленні.