Поліція розшукує дворічну дівчинку

Фото: hk.npu.gov.ua

Київський відділ поліції міста розшукує Софію Сустіну, 2016 року народження.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, мати дівчинки звернулася до райвідділу вчора, 5 лютого, та заявила, що біологічний батько дівчинки забрав її без згоди матері та вивіз у невідомому напрямку. Телефон чоловіка знаходиться “поза зоною доступу”.

Прикмети дівчинки: на вигляд два роки, зріст 86 см, волосся світло-русяве, зліва на лобі біля ока та на підборідді – шрами.

Софія була одягнена у синю курточку, малинову шапку з двома помпонами, сірі з рожевим черевики, темно-сині штанці з сірими вставками.

За фактом зникнення дівчинки у Київському райвідділі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 КК (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Поліція звертається до громадян із проханням, якщо вони володіють будь-якою інформацією про місцезнаходження дитини, повідомити за телефонами: (057) 700-43-04,068-570-12-00, 102 або в інший зручний спосіб.

Як повідомляв Харків Times, поліція Краснограду розшукує Дар’ю Репринцеву 29 років, яка 1 грудня пішла з дому в невідомому напрямку й не повернулася до цього часу.