ДТП із двома загиблими в Люботині – суд обрав запобіжний захід для водія

Фото: suspilne.media

3 грудня суддя Київський районний суд м. Харкова відправив під варту терміном на 60 днів 40-річного водія Hyundai Elantra, затриманого за підозрою у ДТП у Люботині, внаслідок якого загинули дві жінки.

Про це Харків Times повідомив спікер прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

Слідчий суддя Київського райсуду Наталія Єфименко відмовилася надати підозрюваному можливість вийти під заставу. Таким чином, суддя обрала найсуворіший запобіжний захід для підозрюваного.

Як повідомляв Харків Times, 1 грудня близько 17:00 біля зупинки «Водяне» у місті Люботині. Hyundai Elantra під керуванням 40-річного водія збив двох жінок, які переходили дорогу нерегульованим пішохідним переходом. 56-річна жінка-пішохід загинула на місці аварії.

Наступного ранку друга постраждала – 21-річна дівчина померла від отриманих в аварії травм у Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

За фактом смертельної ДТП у поліції розпочато розслідування за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення строком від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.