У лікарні померла друга постраждала в ДТП у Люботині (доповнено)

Фото: Харків Times

Сьогодні вранці, 2 грудня, у Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги від травм, отриманих в аварії, померла дівчина, яку напередодні ввечері збив автомобіль Hyundai Elantra.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міськради з посиланням на заступника головного лікаря лікарні невідкладної допомоги Андрія Соцького.

Аварія сталася 1 грудня близько 17:00 біля зупинки “Водяне” у місті Люботині. Hyundai Elantra під керуванням 40-річного водія збив двох жінок, які переходили дорогу нерегульованим пішохідним переходом. 56-річна жінка-пішохід загинула на місці аварії. 21-річну дівчину швидка допомога встигла довезти до лікарні, де медики кілька годин виборювали життя постраждалої.

“Однією з причин події, ймовірно, стало погане освітлення ділянки траси”, – йдеться у щоденному звіті про оперативну обстановку в Харківській області.

За фактом смертельної ДТП у поліції розпочато розслідування за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення строком від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

40-річного водія Hyundai Elantra поліцейські затримали у порядку ст. 208 КПК. Слідство вирішує питання повідомлення йому про підозру.

Як повідомляв Харків Times, поліція встановлює обставини та причини ДТП біля зупинки «Водяне» у місті Люботині, де легковий автомобіль Hyundai Elantra збив двох жінок.