На водоймі у Харківській області поліція за допомогою квадрокоптера затримала порушників (фото)

Фото: Поліція Чугуївщини/ Facebook

У Харківській областправоохоронці виявили двох осіб, які перебували у зоні прикордонного контролю без документів, що засвідчують особу.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Порушників виявили поліцейські та прикордонники під час спільного рейду, проведеного 25 листопада на території акваторії Печенізького водосховища, Сіверського Дінця та його прибережної зони,

“Двоє людей перебували в зоні прикордонного контролю без документів, що засвідчують особу, і пересувалися на водоймі на плавзасобі без мотора”, – розповіли в поліції.

На порушників правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 202 (порушення прикордонного режиму, режиму у пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду) КУпАП. За таке правопорушення передбачено штраф від 119 до 170 гривень.

Як повідомляв Харків Times, прикордонники Харківського прикордонного загону затримали за 1,5 км від кордону з РФ автомобіль без документів та із заміненими номерами. У машині перебував мешканець Харківської області та троє підлітків.