Поїхали на рибалку, а попалися прикордонникам

Фото: ДПСУ

Прикордонники Харківського прикордонного загону затримали за 1,5 км від кордону з РФ автівку без документів та із заміненими номерами. У машині знаходився мешканець Харківської області та троє підлітків.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення у Facebook Східного регіонального Управління Державної прикордонної служби.

Автомобіль Volkswagen під керуванням мешканця Харківської області з трьома неповнолітніми пасажирами без документів зупинили на ґрунтовій дорозі за 1,5 км від кордону з Росією у напрямку українського с. Глибоке та російського с. Варишкіне.

У водія не виявилося документів на машину, а в ході “ретельного огляду” прикордонники виявили “ознаки заміни номера транспортного засобу”.

Машина передана представникам Нацполіціі. Відносно водія та двох 16-річних пасажирів складено протокол про порушення прикордонного режиму. Ще одного хлопчика 11 років передали батькам.

До Нацполіції направлено повідомлення про вчинення протиправного діяння, що підпадає під дію ст. 290 КК (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу).

Як повідомили Харків Times у відділі комунікації Нацполіціі області, інформація про подію зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Липецького відділу поліції області. Згідно з відомостями поліції, чоловік “прямував на риболовлю із сином та його другом”.

Як повідомляв Харків Times, прикордонники Харківського загону спільно з представниками Служби безпеки України вночі сьогодні, 21 жовтня, затримали партію агрохімікатів на суму близько 600 тисяч гривень.