П’яний поліцейський з Охтирки врізався у три автівки у Харкові (фото, доповнено)

Ввечері 14 листопада поліцейський Охтирського відділу поліції Сумської області скоїв низку ДТП у Харкові.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі теруправління Державного бюро розслідувань у Полтаві.

За попередньою інформацією, керуючи автомобілем Mitsubishi, поліцейський в’їхав у автомобіль Lada, який рухався попереду. Намагаючись втекти з місця ДТП, правоохоронець врізався також у Chevrolet та Hyindai.

“Попередньо встановлено, що поліцейський сів за кермо напідпитку. Його та водія Chevrolet було шпиталізовано”, – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування розпочато за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодекса (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до п’яти років. Процесуальне керівництво здійснює Харківська обласна прокуратура, оперативний супровід – ДБР.

Телеграм-канал ХХарків повідомив, що п’яний водій на Mitsubishi Outlander спочатку вчинив ДТП на Нових домах, після чого втік з місця події. Потім він врізався в машину на перехресті Салтівського шосе та Льва Ландау, після чого також поїхав з місця події, але недалеко. На Салтівському Шосе в районі 8 хлібозаводу Mitsubishi на високій швидкості влетів ще в одну машину, після чого втратив керування, зачепився за бордюр і перекинувся. “Кажуть, синій настільки, що не може стояти на ногах”, – написали у ХХарків.

Водієві, який влаштував три ДТП – 25 років, за словами свідків, у машині він був із дружиною. На даний момент він уже залишив лікарню, куди його доставили з місця ДТП. Друга постраждала – жінка, яка перебувала у Chevrolet – цей автомобіль поліцейський протаранив останнім. За даними соцмереж, у неї можливий перелом хребта.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 11 листопада, автомобіль Toyota збив двох 13-річних підлітків на перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської у Харкові. Експертиза виявила у сечі підозрюваного метадон.

Вночі 13 листопада на вулиці Великій Кільцевій у Харкові патрульні зупинили водія Chevrolet за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з чоловіком інспектори помітили ознаки наркотичного сп’яніння.